ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Επιβλητική νίκη εκτός και γενέθλια στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (φωτο)

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο κλειστό της Κοζάνης με επιβλητική νίκη κόντρα στον ΑΣ Δύναμις με 58-93!

Μετά τα πολλά προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ξεκίνησε επιτέλους την αγωνιστική του δράση με το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Δύναμι Κοζάνης για την πρώτη αγωνιστική. Οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη μπήκαν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και επέβαλαν την κυριαρχία τους σε επίθεση και άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει διψήφια διαφορά για την ομάδα μας με το σκορ στο 2-14 και το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 12-28.
Ανάλογη και η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα μας συνέχισε την πολύ καλή της προσπάθεια σε επίθεση και άμυνα, με το ημίχρονο να κλείνει στο 27-57.
Εφησυχασμός για την διαφορά στο σκορ δεν υπήρξε, σε αντίθεση με την κούραση και τον αγωνιστικό ρυθμό που λείπουν στην ομάδα μας λόγω των συνεχόμενων αναβολών. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε κυριαρχικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και προηγήθηκε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 40-72.
Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με όλους τους παίκτες να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο και να δοκιμάζονται σχήματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Συγχαίρουμε την ομάδα της Δύναμις Κοζάνης για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το εξ αναβολής για την 2η αγωνιστική την προσεχή Τετάρτη 17/11 στα Σέρβια με την Αναγέννηση.
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Αραπίδης, Τολιάδης 7, Ιωσήφ 4, Ρέππας 9, Πιπερόπουλος 7, Τσολάκης 17, Γεωργάκας 7, Πανίδης 9, Βελαώρας 2, Παγανάς Γ. 23, Παγανάς Δ. 6, Φούφας 3
——————————
Ακόμα ο Χρήστος Ρέππας και ο Δημήτρης Παγανάς γιόρτασαν τα σημερινά τους γενέθλια στο γήπεδο με αγώνα, ο οποίος συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται χρόνια πολλά στους δύο αθλητές, γεμάτα υγεία και πολλές επιτυχίες!

 

Back to top button