Καστοριά

Συγχαρητήρια Ζήση Τζηκαλάγια στον επιστημονικό συνεργάτη του πολιτικού του γραφείου κ. Γιώργο Σανάτσιο

Συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Σανάτσιο για την ολοκλήρωση και παρουσίαση της διπλωματικής του εργασίας στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του με τίτλο: “Εκτίμηση κατανάλωσης, επέκταση και σχεδιασμός δικτύων διανομής φυσικού αερίου για την Π Ε Καστοριάς”, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με επιβλέποντα Καθηγητή τον Δρ. Τσανακτσίδη Κωνσταντίνο.
Το φυσικό αέριο έρχεται στην Καστοριά,το Άργος Ορεστικό και το Μανιάκι. Με την επιστημονική εργασία του Γιώργου είμαστε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για την επέκταση σε πολλά χωριά μας από τα παραλίμνια μέχρι την Μεσοποταμία και την Πεντάβρυσο.
Είναι η ΠΡΩΤΗ που γίνεται στο Νομό μας και θα ανήκει στις ελάχιστες που έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να αποτελέσει απαραίτητη και επιβοηθητική μελέτη για την πολυπόθητη επέκταση από την ΔΕΔΑ της φθηνής θέρμανσης σε όσο γίνεται περισσότερους κατοίκους.
Είμαι υπερήφανος για τον Γιώργο Σανάτσιο. Δεν είναι μόνον ένας πολύτιμος επιστημονικός συνεργάτης στο πολιτικό μου γραφείο. Είναι ένας νέος επιστήμονας, εργατικός, μεθοδικός,συνεπής και κυρίως διαθέτει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

https://www.tzikalagias.gr/wp-content/uploads/2021/11/1-8.jpg

https://www.tzikalagias.gr/wp-content/uploads/2021/11/3-4-1024x763.jpg

 

 

 

Back to top button