Κόσμος

Το επίσημο trailer για το εικονικό μουσείο «Kid A Mnesia Exhibition» των Radiohead

Καινούργιο τρέιλερ δίνει πρόγευση της εμπειρίας «Kid A Mnesia Exhibition», ενός σύμπαντος βασισμένου στα έργα τέχνης των Thom Yorke και Stanley Donwood για τα LPs των Radiohead. Το εικονικό μουσείο θα είναι διαθέσιμο στις 18 Νοεμβρίου ως free download σε PlayStation 5, Mac και PC.

Απαιτήθηκαν δύο χρόνια για τη δημιουργία της εμπειρίας. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε περιοδεύουσα έκθεση του μεγάλου όγκου έργων τέχνης τα οποία οι Donwood και Yorke είχαν δημιουργήσει για τα άλμπουμ Kid A και Amnesiac. H πανδημία, ωστόσο, κατέστησε υποχρεωτική την καταφυγή στον εικονικό κόσμο και οι Radiohead συνεργάστηκαν με τον video/computer καλλιτέχνη Sean Evans, τη δημιουργό θεατρικών σκηνικών Christine Jones, τον παραγωγό Matthew Davis, το στούντιο [namethemachine], την εταιρεία δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών Arbitrarily Good Productions και, τέλος, την Epic Games Publishing.

Το καινούργιο τρέιλερ προϊδεάζει για την περιήγηση των χρηστών στο «Kid A Mnesia Exhibition», περιήγηση στα έργα τέχνης και διάδραση με τα πολλά όντα: μινώταυρους, αρκούδες που χαμογελούν και άλλα που κοσμούν τα LPs.

To «Kid A Mnesia Exhibition» έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επανέκδοση για τα εικοσάχρονα του άλμπουμ Kid A Mnesia και την έκδοση δύο βιβλίων τέχνης για τα έργα των Donwood και Yorke, με τίτλους «Kid A Mnesia» και «Fear Stalks the Land»

AΠΕ

Back to top button