Ελλάδα

Τίτλοι τέλους για ιστορικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης κατεβάζει τα ρολά του, ενώ το κατάστημα της Αθήνας θα ρίξει τη δική του αυλαία στις 30 Νοεμβρίου

Δυσάρεστα νέα για τους φίλους των τεχνών, του σχεδίου και της ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη, καθώς το κατάστημα Art Time ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του. Μετά από 30 χρόνια παρουσίας του στην πόλη, επί της Γεωρ. Σταύρου, κατεβάζει ρολά, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί στα τέλη του μήνα και στο κατάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα.
Ένα ιστορικό κατάστημα από όπου εξυπηρετούνταν χιλιάδες φοιτητές Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής για δεκαετίες με γνώση και εξειδίκευση στα είδη σχεδίου.
«Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε. Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης κατεβάζει τα ρολά του, ενώ το κατάστημα της Αθήνας θα ρίξει τη δική του αυλαία στις 30 Νοεμβρίου. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας δείξατε σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής που διανύσαμε παρέα» αναφέρει η σχετική ανάρτηση της σελίδας που διατηρούσε το κατάστημα στο Facebook.
parallaximag.gr

Back to top button