ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Σόνια Τσεκίνι: “Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου” (δηλώσεις – βίντεο)

“Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου που μου έδωσε κουράγιο. Είχα θέληση να φτάσω και να τερματίσω. Ο κόσμος με στηρίζει με τεράστια δύναμη”, οι πρώτες δηλώσεις της Σόνιας Τσεκίνι στην τηλεόραση της ΕΡΤ3, αμέσως μετά τον τερματισμό, 1η στις γυναίκες στον διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” . “Όσο δύσκολη χρονιά κι αν ήταν, δεν μπορούσα να απέχω από τον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.  Έτρεξα για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου αλλά και για όλες τις γυναίκες που υποφέρουν και για όλο τον κόσμο που έχει καρκίνο και δίνει μάχη”.
Η κόρη της δήλωσε: “Με κάνει υπερήφανη και πριν και ειδικά τώρα. Πολλές χημειοθεραπείες και βρίσκεται μακριά από μας. Δε ξέρω πως τα καταφέρνει, την προηγούμενη βδομάδα έτρεξε στην Αθήνα και την είδα από την τηλεόραση και τώρα είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη”.

————————————–

Δηλώσεις στο  voria.gr: “Τρέχω για όλες τις γυναίκες που περνάνε καρκίνο”

«Δεν θα άφηνα με τίποτε αυτόν τον Μαραθώνιο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που έτρεξα στην Αθήνα. Μου λέγανε όλοι “δεν θα τα καταφέρεις”, αλλά η δύναμη της ψυχής μου νίκησε. Παρούσες ήταν όλες οι φίλες μου που περνάμε αυτή τη δυσκολία μαζί, γιατί ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την αρρώστια μου. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην τα παρατάνε. Να δώσουμε δύναμη η μια στην άλλη»

Πρώτη η Σόνια Τσεκίνι στον διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” (φωτο – βίντεο)

 

 

Back to top button