ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.
Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.
To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.
Το Δεκέμβριο παίρνουν τους δρόμους και πάλι, για συναυλίες ορθίων, όπως τις αγαπάμε, σε μια περιοδεία 14 στάσεων σε όλη την Ελλάδα γεμάτη πανκοπανηγυροψυχεδέλεια!
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks ζωντανά
ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ | PRAGUE DRAFT
Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:45
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Από 8€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
στο viva.gr, ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ, COFFEE BROWN, EL GATO NEGRO & ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ (Άργος Ορεστικό)

Back to top button