ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Με κλάδο ελιάς υποδέχθηκαν τη Σόνια Τσεκίνι στο Θεαγένειο (φωτογραφίες)

Μια ακόμη υπέροχη μέρα για εμένα. Ρίγη συγκίνησης όταν τους αντίκρυσα όλους μαζί μαζεμένους.. Την περίμενα καιρό αυτή την μέρα. Το καλοκαίρι στο χειρουργείο μου ήταν που έταξα μέσα μου αυτό το κύπελλο σε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν στόχος…
Με μια ελιά με υποδέχτηκε η Δρ.Ιωσηφίδου Ροδονίκη, Διευθ/ντρια του χειρουργικού – ογκολογικού Τμήματος Μαστού, τόσο γλυκιά κίνηση που με έκανε να νιώσω ακόμη περισσότερη ευγνωμοσύνη. Με τίμησε με την παρουσία της επίσης η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή Διοικήτρια του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου .Μια τεράστια αγκαλιά όλοι μαζί. Μια σφιχτή αγκαλιά επίσης με έκανε και ο χειρουργός μου κ. Κοντός Χαράλαμπος τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την φροντίδα του.
Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει εάν οι Ηλίας Τάρες γυναικολόγος, ο βουλευτής και γιατρός Ζήσης Τζηκαλάγιας και η αντιπεριφερειάρχης Κάλι Κυριακίδου δεν με είχαν στείλει ομόφωνα στους γιατρούς του Θεαγενείου.
Είναι και οι άνθρωποι από το προσωπικό του Θεαγενείου που αγαπούν αυτό που κάνουν και μας στηρίζουν και μας βοηθούν
Η χρονιά ξεκίνησε με δάκρυα φόβο και τις πιο τρομακτικές μου σκέψεις και κλείνει με ένα κύπελλο και την αγάπη τόσων ανθρώπων που μου στέλνουν τόσο όμορφα μηνύματα.
Σημαντική ήταν και η παρέα μας που δημιουργήθηκε μέσα στο νοσοκομείο που όλα αυτά μας έδεσαν τόσο πολύ. Είναι τα κορίτσια μου.
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους μας και δυνατές χαρούμενες στιγμές γεμάτες αγάπη σας εύχομαι.

 

 

 

Back to top button