Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

fouit.gr: Τα βιογραφικά των νέων αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Ορεστικού

Οι πέντε νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Άργους Ορεστικού

1) Παύλος Αντωνιάδης, αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού, δημόσιας υγείας και υγιεινής, κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής μέριμνας, κοινωνικής πρόνοιας, εθιμοτυπίας, τελετών και εορταστικών εκδηλώσεων, δια βίου μάθησης, προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, επικοινωνίας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου και της συγκέντρωσης των προβλημάτων που αναφέρονται από αυτούς.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα  του  Πανεπιστημίου Κρήτης. Για δώδεκα έτη εργάστηκε σε  ιδιόκτητο φροντιστήριο στο  Άργος Ορεστικό. Το 2006 διορίστηκε ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε  πρόεδρος  του συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων  του  2ου  Δημοτικού  Σχολείου  Άργους  Ορεστικού και αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Καστοριάς. Είναι  ταμίας της  Εκκλησιαστικής  Επιτροπής  του  Ι.Ν.  Αγίας  Τριάδος  Νοστίμου, και γ.γ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς. Είναι  παντρεμένος  με την Κατερίνα  Μεσάικου,  δασκάλα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και  έχει  τρία  παιδιά.

2) Θωμάς Τρυφόπουλος, αντιδήμαρχος και κατά τόπον αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ίωνος Δραγούμη, εποπτείας του προσωπικού του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, έκδοσης πάσης φύσης αδειών που απαιτούνται για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορίου, λαϊκών αγορών και εμποροπανήγυρης, προμηθειών και των υπηρεσιών του Δήμου.

Γεννήθηκε το 1984. Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης. Από το 2005 εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής-φοροτέχνης. Διατηρεί με τον αδερφό του αγροτική επιχείρηση παραγωγής οπωροκηπευτικών προϊόντων με πώληση σε λαϊκές αγορές. Ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής με προσφορά σε αρκετές ομάδες και ως διοικητικό στέλεχος στην ομάδα του χωριού του. Από το 2014 είναι πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελοκήπων εκλεγμένος με την νυν δημοτική αρχή.

3)  Ευάγγελος Βασιλειάδης, αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας, αγροτικής κτηνοτροφικής ανάπτυξη και του ευρύτερου πρωτογενή τομέα, περιβάλλοντος, επιχειρηματικότητας, γουνοποιίας, εκτροφείων γουνοφόρων ζώων, δασικών θεμάτων.

Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Παντρεύτηκε με την Ελευθερία Τσόκου και απέκτησαν δύο παιδιά. Γεωπόνος Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου από το 2010 με τον οποίο και διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθημερινότητας. Μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΣΜΙΞΗ» Άργους Ορεστικού.

Σωτήριος Μπουτσιάδης, αντιδήμαρχος τμήματος του Αμαξοστασίου του Δήμου, συντήρησης και διαχείρισης των συστημάτων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης του Δήμου, ηλεκτροφωτισμού των δημοτικών οδών, αποκομιδής απορριμμάτων και τη μέριμνα για την καθαριότητα των οδών, αγροτικής οδοποιίας, κοιμητηρίων του Δήμου, διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, εξωραϊσμού χώρων πρασίνου και αλσύλλιων, ανακύκλωσης, παιδικών χαρών, αποχιονισμού.

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1981 και κατοικεί στην Αμμουδάρα Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Πόζογλου και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ, της κατεύθυνσης υπαλλήλων διοίκησης κα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παραγωγός φασολιών. Είναι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας και Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.

Στυλιανή Μουτζίκη, άμισθη Αντιδήμαρχος πολιτισμού, τουρισμού και επικοινωνίας με πολιτιστικούς συλλόγους, οργανώσεις, και φορείς.

Γεννήθηκε το 1966 και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού. Από το 2001 απασχολείται σε βιβλιοπωλείο της πόλης.
Με τον σύζυγό της, τον γουνοποιό Καραγιάννη Πασχάλη, απέκτησε ένα γιο, πτυχιούχο του τμήματος Ηλεκτρονικής. Δραστηριοποιείται από το 2009 στον Συλλόγο Μικρασιατών «Η ΚΥΖΙΚΟΣ» από τη θέση της γραμματέως και στο Σύλλογο «Η ΡΟΔΑΝΗ» ως μέλος του Δ.Σ. Προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

 

 

 

 

Back to top button