ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Φίλιππος Τσαχτσίρας “λάμπει” με τον Άρη και δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον…

Ο μόλις 15χρονος καλαθοσφαιριστής ήρθε φέτος στον Άρη από την Καστοριά, έχει ύψος 2.05 μέτρα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.

Ο Φίλιππος Τσιαχτσίρας από πρόπερσι ήταν στο στόχαστρο του Άρη όμως λόγω του μικρού της ηλικίας του οι γονείς του δεν συναινούσαν στην μετακόμιση του στην Θεσσαλονίκη.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Τον παίκτη ήθελε η μισή Ελλάδα, αλλά αυτός προτίμησε τον Άρη για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί οικογενειακά όλοι είναι φίλοι των κίτρινων και δεύτερον τους έπεισαν οι παράγοντες που βρίσκονται στα μικρά τμήματα του συλλόγου ότι το συμφέρον του παιδιού τους ήταν ο Άρης.

Το Σάββατο στο κλειστό της Πυλαίας όπου το παιδικό των κίτρινων πέρασε νικηφόρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο μικρός είχε 44 πόντους, 29 ριμπάουντ και 7 κοψίματα.

Έδειξε ότι το μέλλον είναι δικό του, αρκεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Μάλιστα έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον του προπονητή της πρώτης ομάδας Γιάννη Καστρίτη και δεν αποκλείεται να προωθηθεί σ’ αυτήν συμμετέχοντας σε κάποιες προπονήσεις.

pressaris.gr

Μπάσκετ Παίδων: Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο Τσαχτσίρα να σημειώνει 44 πόντους!

 

Back to top button