ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην εκδήλωση “Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί” (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση “Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί” που διοργάνωσαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα του μεγάλου αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου στην Καστοριά.

Μια εκδήλωση με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία”, με ομιλητές τον  διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Καστοριάς κ. Αναστάσιο Τζιλίνη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ιωάννη Πάτρα και την επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμαλία Τριανταφυλλίδου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Στέλιος Φουλιράς και η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Πελαγία Γαλανού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το πολυβραβευμένο και υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο/ Life, Animated» (2016), του Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς, μία βιογραφική ταινία για τον αυτισμό που απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ του Σάντανς.

 

 

Back to top button