ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαυροχώρι με φαναράκια και συναυλία (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαυροχώρι στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Μαυροχωρίου “Έμπνοος”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σάκης Ρήμος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Όλγα Θεοχάρη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Στυλιάδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σωκράτης Πέλκας και κ. Χρήστος Μουρατίδης.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Μαυροχωρίου “Έμπνοος” καθώς και στους εθελοντές μέλη του συλλόγου και τους συγχωριανούς που εργάστηκαν όλες αυτές τις μέρες για να έχουμε αυτό το άριστο αποτέλεσμα.
Να συγχαρώ επίσης τα μέλη του συγκροτήματος “MOB ART” για το καταπληκτικό πρόγραμμα που μας παρουσίασαν, που πραγματικά ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες εθελοντές που και φέτος φέραν εις πέρας την επιχείρηση κοπής, μεταφοράς και τοποθέτησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ευχαριστώ λοιπόν θερμά τον Θοδωρή Σαββουλίδη, τον Μιχάλη Καραΐσκο για την προσφορά του δέντρου και τον Τάσο Ζέρβα για την διάθεση του γερανού της επιχείρησης του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συγχωριανό και φίλο Μάκη Τσαδήλα για την προσφορά της φάτνης στην πλατεία του χωριού μας.
Τέλος ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον φίλο και εθελοντή Τάσο Χρηστίδη που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν η εκδήλωση.
Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.
Βασίλης Μιρκόπουλος

 

 

Back to top button