Ελλάδα

«Ράδιο Αρβύλα»: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή

Το ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής – Ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της – Είχε δικαστήριο, το οποίο απέκρυψε από τους συνεργάτες του

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε στις 20:00 ο Αντώνης Κανάκης, στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.
«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα, τα έχουμε χαμένα» ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι  ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή. Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν οι συντελεστές την όλη ιστορία και περιέγραψε τα τηλεφωνήματα που ακολούθησαν, ώστε να την επιβεβαιώσει.
Όπως είπε, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, του εξέφρασε τον θυμό του και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην εκπομπή. Ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο συνεργάτης του, του απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι’ αυτό που έζησε η κοπέλα.
Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι οι άνθρωποι της εκπομπής δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση. Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».
Συνέχεια στο protothema.gr

Back to top button