Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πεθερά πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη (βίντεο)

Μία νέα δολοφονία συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Μία 55χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από μία άλλη γυναίκα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η δράστις της δολοφονίας είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος, που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε την 55χρονη. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη

Σε επίσημη ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

“Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Θεσσαλονίκη δολοφονία

Αδελφός θύματος: Είχαν χωρίσει με τον άντρα της

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο Γιώργος Φουντούνας ανέφερε ότι η αδελφή του είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και ζούσε μαζί του τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε ότι η 55χρονη πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο-πρατήριο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα, τουλάχιστον τρεις φορές.

Η 55χρονη καταγόταν από τα Τρίκαλα και το τελευταίο διάστημα διέμενε στο σπίτι του αδελφού της, στη Νέα Μάδυτο. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν η αδελφή του είχε διαφορές με κάποιο πρόσωπο.

Με πληροφορίες από το GRTimes

Back to top button