ΕλλάδαΚαστοριά

ΛΑΡΚΟ: Επανέρχονται με διεκδικήσεις οι εργαζόμενοι

Mετά από μικρή ανάπαυλα των δράσεών τους, λόγω των εκλογών στο σωματείο τους, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επανέρχονται με την πρώτη απόφαση που έλαβε η νέα διοίκηση, που σχεδιάζει δραστηριότητες μέσα στις γιορτές.

Σε ανακοίνωση με αποδέκτη τους εργαζόμενους στην επιχείριση, οι νεοεκλεγέντες, αναφέρουν ότι: «Μετά από τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, άμεσα στείλαμε επιστολές σε όλους τους αρμόδιους ζητώντας:

-Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ύψος ενός μισθού για να «ανασάνουν» οικονομικά, τόσο οι οικογένειες μας, όσο και η τοπική κοινωνία.
-Συναντήσεις μαζί τους με πρόθεση να εξαντληθεί κάθε περιθώριο διαλόγου στην κατεύθυνση διασφάλισης της συνέχισης της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας που απορρέουν από τις Συλλογικές και Ατομικές μας Συμβάσεις.

Σε αυτή τη βάση την Πέμπτη 16/12 στις 9.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και την Παρασκευή 17/12 στις 10.00 π.μ., κοινή συνεδρίαση όλων των Δ.Σ. των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ (συντονιστικό) όπου ανάλογα με τις απαντήσεις στις επιστολές μας θα σχεδιάσουμε την δραστηριότητα μας μέσα στις γιορτές.
Για οποιαδήποτε απάντηση και αν πάρουμε από τους αρμόδιους ή απόφαση που παρθεί σε συντονισμό με τα άλλα Σωματεία θα σας ενημερώσουμε.
Σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα».

ertnews.gr

Back to top button