Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τρεις φίλοι από την Καστοριά πήγαν σε συναυλία του Μάλαμα στα Γιάννενα κι άλλαξε η ζωή τους!

Τρεις φίλοι από την Καστοριά πάνε σε συναυλία του Μάλαμα στα Γιάννενα. Κάπου εκεί τους έρχεται σαν επιφοίτηση η απάντηση που έψαχναν καιρό σε σχέση με την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, πλεύσης, τρόπου ζωής, ακόμα και τόπου διαμονής.
Αποφασίζουν να αφήσουν την Καστοριά, να εγκατασταθούν στα Γιάννενα και ανοίξουν ένα ναπολιτάνικο food spot για να προσφέρουν τις γεύσεις που αγαπάνε και οι ίδιοι. Και τότε αρχίζει το ψάξιμο, η εκπαίδευση και η τελειοποίηση μιας τέχνης με την οποία ουδεμία σχέση είχαν μέχρι τότε. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας που ακούγεται πραγματικά σαν σενάριο ταινίας γράφεται στο Il Pazzo.
O Αποστόλης, ο Πάνος και ο Πέτρος είναι ερασιτέχνες κι αυτό ίσως να αποτελεί το μυστικό για να υλοποιήσεις το όνειρό σου με πάθος, αληθινή αγάπη, εντάξει και με λίγη τρέλα.


Η πόλη των Ιωαννίνων τους τράβηξε με τη ζωντάνια και την ενέργεια που εκπέμπει και το Il Pazzo δημιουργήθηκε το 2019 για να καλύψει ένα κενό στη foodie σκηνή, απ’ την οποία έλειπαν αυθεντικές γεύσεις από τη Νότια Ιταλία. Αυτοδίδακτοι, με απόλυτη προσήλωση όμως, κατάφεραν να παρουσιάσουν την ναπολιτάνικη pizza με χειροποίητο ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης, στην πιο νόστιμη εκδοχή της, αλλά και συνταγές ζυμαρικών που σε ταξιδεύουν κατευθείαν στην…
Συνέχεια του άρθρου της Λίνας Ιντζεγιάννη στο lifo.gr

 

 

 

Back to top button