Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Άργος Ορεστικό – Πατέρας Λεωνίδας για Τράπεζα Τροφίμων: Τα ράφια άδειασαν ξανά – Παρακαλούμε την αγάπη όσων θέλουν να βοηθήσουν (βίντεο)

Μετά από ένα χρόνο, ο ditikostipos.gr επισκέφθηκε εκ νέου την Τράπεζα Τροφίμων του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού και συνομίλησε με τον προϊστάμενο Πρωτοπρεσβύτερο π. Λεωνίδα Μπάρδο, εν όψει κιόλας των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, καθώς είναι ο κορυφαίος φιλανθρωπικός φορέας της πόλης, που παρέχει βοήθεια σε υλική βάση με τρόφιμα και κάποια είδη πρώτης ανάγκης σε πάνω από 150 οικογένειες!
Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τον πατέρα Λεωνίδα, να μας αναφέρει, ότι μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ μας πέρυσι την ίδια εποχή, υπήρξε τόσο μεγάλη ανταπόκριση και κατάθεση αγάπης εκ μέρους του κόσμου, που τα τρόφιμα έφτασαν να καλύψουν σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι δηλαδή πριν λίγες μέρες!
Όμως μετά από έναν ιδιαίτερα δύσκολο χρόνο, λόγω των καταστάσεων που προέκυψαν από τις συνθήκες της πανδημίας, οι ανάγκες για βοήθεια παραμένει, δυστυχώς, μεγάλη! Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα, η Τράπεζα Τροφίμων…
Συνέχεια του ρεπορτάζ στο ditikostipos.gr

 

 

 

Back to top button