ΑθλητικάΚαστοριά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620” στην αντιπεριφερειάρχη

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, επισκέφτηκε στο γραφείο της, το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620”, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.
Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ως μια πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κας Δέσποινας Κοζατσάνη στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Στο πλαίσιο της συνάντησής μας σε πολύ καλό κλίμα, αφού της εκφράσαμε τα θερμά συγχαρητήρια και της ευχηθήκαμε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της, έγινε μία εκτενή εισήγηση, όπου ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” την ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις που έχει υλοποιήσει και δρομολογήσει, κάνοντας και μια αναδρομή για ό,τι έχει επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης, συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με τις δράσεις του Συλλόγου μας και την ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και προβληματισμοί που διέπουν τον χώρο της ποδηλασίας, γι’ αυτό τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία, στην ασφάλεια κ.α., για να δοθεί όπου χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή και στήριξη της Περιφέρειας.
Τέλος, η κα Κοζατσάνη αναφερόμενη στις δράσεις μας, δήλωσε ότι ο ρόλος της Αντιπεριφέρειας θα είναι υποστηρικτικός και θα αποτελέσει αρωγό στις δράσεις του Συλλόγου που σκοπό έχουν τον αθλητισμό, αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Στο τέλος της συνάντησης ευχηθήκαμε στην Αντιπεριφερειάρχη καλές γιορτές χαρίζοντάς τη ένα ημερολόγιο που απεικονίζονται οι δράσεις του Συλλόγου.
Το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την κα Κοζατσάνη Δέσποινα για τη θερμή υποδοχή και το χρόνο που διέθεσε.

Back to top button