Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΠρόσωπα

Η Λευκοθέα Ριζοπούλου για το τετραήμερο βιωματικό εργαστήριο για την έμφυλη βία που ξεκινάει την Τετάρτη (συνέντευξη)

Η Λευκοθέα Ριζοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε κοινωνική εργασία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και έχει εργαστεί ως κοινωνική λειτουργός σε Δομές φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων. Το τελευταίο χρόνο ζει στο Βερολίνο και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Κοινωνική εργασία ως επάγγελμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” στο ASH Berlin. Από το 2015 η συμμετοχή της σε κινηματικές δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό συνετέλεσε στον τρόπο εργασίας και σκέψης της.
Το τετραήμερο βιωματικό εργαστήριο “Δεν αποτελεί απλά ιδιωτική υπόθεση” με κεντρικό θέμα την έμφυλη βία και τη δημιουργία υποστηρικτικών δικτύων θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού τις ημέρες Τετάρτη 22, Πέμπτη 23, Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Δεκέμβρη και ώρες 9.30π.μ- 13.30 μ.μ..
Δημιουργήθηκε και επιμελήθηκε από την ίδια με φροντίδα, σεβασμό και αλληλεγγύη για όλες εκείνες τις θηλυκότητες που την εμπιστεύτηκαν, που έχουν σταθεί δίπλα της και για όλες εκείνες που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε μια τέτοια δράση.
Περισσότερα για το εργαστήριο ΕΔΩ
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χρύσα Κοσμίδου στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ1.

Βιωματικό εργαστήριο για την έμφυλη βία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού

 

Back to top button