Καστοριά

ΠΑΣΠ: Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον Φοιτητικό Σύλλογο της Καστοριάς όρθιο, την ώρα που σε πολλές σχολές διαλύονται

Άραγε δεν αναρωτήθηκε κάνεις γιατί δεν θέλουν σύλλογο στην Καστοριά και θέλουν μόνο έναν εκπρόσωπο από κάθε τμήμα;
Ενημερώνουμε τους φοιτητές του ιδρύματος μας ότι βρίσκεται σε λειτουργία το email του Φοιτητικού Συλλόγου ( [email protected]) όπου μπορούν να απευθύνουν πλέον και εκεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή πρόταση τους.
Προσπαθούμε ακόμη και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες να κρατήσουμε τον Φοιτητικό Σύλλογο της Καστοριάς όρθιο την ώρα που σε πολλές σχολές διαλύονται.
Το φοιτητικό κίνημα οφείλει και πρέπει να πάει κόντρα στους καιρούς. Πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για ποιοτική εκπαίδευση, για αναβάθμιση των ιδρυμάτων και να βρίσκεται δίπλα στους φοιτητές με γνώμονα πάντα το συμφέρον τους.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου οτιδήποτε συλλογικό βάλλεται η αδιαφορία δεν είναι λύση.
Άραγε δεν αναρωτήθηκε κάνεις γιατί δεν θέλουν σύλλογο στην Καστοριά και θέλουν μόνο έναν εκπρόσωπο από κάθε τμήμα;
Άραγε ξέρουμε τελικά τι θέλουμε, τι επιζητούμε και πως αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας;
Καλούμε όλους τους φοιτητές ασχέτως παρατάξεων, να έχουν επαφή με τον σύλλογο να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, να ρωτάνε ότι θέλουν και να εκφέρουν την άποψη τους.
Καλούμε τους φοιτητές που θέλουν να συνεισφέρουν αλλά δεν θέλουν να μπουν σε παράταξη να σχηματίσουν ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και να κατέβουν στις φοιτητικές εκλογές.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι καλά ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Ας κάνουμε τον σύλλογο μας δυνατό, από εμάς για εμάς.
Καλές γιορτές!

 

Back to top button