Καστοριά

Καστοριά: Ορκωμοσία αποφοίτων δια ζώσης μετά από 2 χρόνια και 3 διαδικτυακές (φωτογραφίες)

 Αρκετοί από τους πτυχιούχους είναι Καστοριανοί μεταξύ των οποίων και ο κ. Μικρού που αρίστευσε και ανάγνωσε τον όρκο

Μετά από 2 χρόνια και 3 διαδικτυακές ορκωμοσίες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία αποφοίτων του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο μεγάλο αμφιθέατρο  στην Καστοριά τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που έχουν οριστεί από την Υγειονομική Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Παιδιά από όλα τα μέρη της Ελλάδας, κάποια από μακριά όπως  Ξάνθη,  Καβάλα,  Κρήτη, σπούδασαν στην πανέμορφη, ακριτική πόλη της Καστοριάς και έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές του Πανεπιστημίου και της πόλης μας.  Αρκετοί από τους πτυχιούχους είναι Καστοριανοί μεταξύ των οποίων και ο κ. Μικρού που αρίστευσε και ανάγνωσε τον όρκο. Πολλοί από τους απόφοιτους εργάζονται ήδη σε δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της Πληροφορικής και κάποιοι συνεχίζουν με μεταπτυχιακές σπουδές.  Ευχόμαστε στους πτυχιούχους μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο, την Αντιπεριφερειάρχη κα Δ. Κοζατσάνη και τον Δήμαρχο κ. Γ. Κορεντσίδη που τίμησαν τη Σχολή με την παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας. Ακολούθησε συνάντηση γνωριμίας με τον Σεβασμιότατο, την Αντιπεριφερειάρχη, καθηγητές και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό όλων των Τμημάτων. 

 

 

 

Back to top button