ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Δισπηλιό (φωτογραφίες – βίντεο)

Η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου μας για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ξεκίνησε με τις ευχές της πρόεδρου μας κ. Δήμητρας Βασιλείου και τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές του τόπου μας .
Ευχήθηκαν οι : η αντιπεριφερειάρχης μας κ. Δέσποινα Κοζατσανη, η πρόεδρος του Περιφεριακου Συμβουλίου κ. Καλλι Κυριακιδου, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντσιδης ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Νικόλαος Ιασωνιδης και δημοτικοί σύμβουλοι.
Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε μαζί με τα παιδιά μας, ο δήμαρχος μας .
Η αγάπη, η αλληλεγγυη, η ελπίδα και η αισιοδοξία, ήταν τα μηνύματα της προέδρου μας για όλο τον κόσμο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές φίλους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης. Τους κ. Δημήτρη και Ραφαήλ Κεφη για το στήσιμο του δέντρου, τον κ. Χάρη Στούμπο και την κ. Δωροθέα Πατσιοπουλου για την κατασκευή της Φατνης, το τοπικό Συμβούλιο Δισπηλιου και τον πρόεδρο του, κ. Νίκο Ιασωνιδη για την συμπαρασταση του, καθώς και το Δήμο Καστοριάς και τον δήμαρχο μας κ. Ιωάννη Κορεντσιδη που στέκεται αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια .
Θερμές ευχαριστίες και στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους στην ανοδική πορεία του συλλόγου μας.
Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες

Back to top button