Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Σαν το άστρο της Βηθλεέμ

Μια μείζων ακόμη συνέπεια, δυσμενής φυσικά, για την περιοχή της Καστοριάς είναι το γεγονός ότι μετά από περίπου 40 χρόνια, η εκλογική περιφέρεια της Καστοριάς θα υποβαθμιστεί. Θα γίνει μονοεδρική. Θα μετατρέψει την Καστοριά σε ένα φέουδο παρακμής και της ήσσονος προσπάθειας.
Διαβάστε επίσης:
ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Heiligabend ή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Τη χρονιά εκείνη, μετά από ένα διετές διάλειμμα, πάλι μόνος χριστουγεννιάτικες μέρες στην ξενιτιά. 
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Την ίδια ώρα που στην μία από τις πλέον τουριστικές πόλεις του κόσμου, το Λονδίνο, αναβάλλει κάθε είδους προγραμματισμένες εκδηλώσεις με εντολή δημάρχου, εδώ στην χαροκαμένη «Αρχόντισσα», τον «τοπ παγκόσμιο προορισμό», διδάσκουν πολιτική ανευθυνότητας έναντι του κορωνοϊού.
Λόγος & Αντίλογος
ΓΙΑΝΝΗ Α. ΝΤΑΛΙΠΗ:
«Στρατιωτική ισχύ εν σχέσει με την Τουρκία» 
Πρέπει το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αντιληφθεί και να αποφασίσει, ότι πρέπει να σταματήσει να δρα για μικροκομματικά ζητήματα…
Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ επιστολή του κ. Ι. Νταλίπη, το περιεχόμενο της οποίας αναφέρεται με παραινέσεις και συμβουλές προς το Κοινοβούλιο της Ελλάδος γύρω από δύο σημαντικά  θέματα… 
ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Μακεδονία, γυναίκα, Καστοριά θυσιάστηκαν για ελευθεριά

Εκείνες οι μορφές κατόρθωσαν να παραβιάσουν τις θύρες της αιωνιότητας διαθέτοντας και προβάλλοντας την ύψιστη ανθρώπινη αρετή, την αυταπάρνηση.

ΟΔΟΣ:
Omicron | Τι Κοζάνη, τι Κοράνι τι Κορωνοϊός 
Δεν είναι γνωστό εάν διαδηλώσεις γίνονται και στην Λωζάνη της Ελβετίας αλλά στην Κοζάνη την περασμένη Κυριακή συγκεντρώθηκε σημαντικό πλήθος.
 
-Συναίνεση στη λογική
 
-Διάλογος για την έμφυλη βία
…κι άλλα.
Πέμπτη 23.12.2021 | 1107

Back to top button