ΕλλάδαΚαστοριά

Σάκης Αρναούτογλου: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Αραιές συννεφιές τα Χριστούγεννα (βίντεο)

Όσο βαδίζουμε προς το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων ο καιρός θα μαλακώσει αρκετά. Στην ανατολική και στη νότια Ελλάδα θα έχουμε κάποιες αραιές συννεφιές με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ οι δυτικές περιοχές θα έχουν περισσότερες συννεφιές και κάποια τοπικά φαινόμενα ήδη από την αρχή της μέρας.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλή το πρωινό του Σαββάτου κυρίως στις βορειότερες περιοχές, από την Κυριακή όμως μπαίνουμε σε μια φάση πιο δυνατών νοτιάδων, πιο υγρού συννεφιασμένου καιρού με αρκετές βροχές μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά θα υπάρξουν κάποιες αραιές συννεφιές προς το μεσημέρι και κυρίως προς το απόγευμα που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα έχουν αραιές συννεφιές που πρόσκαιρα και κατά τόπους δεν αποκλείεται να είναι αρκετά πυκνές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά διαστήματα ο καιρός θα ανοίγει αλλά οι συννεφιές θα επιμένουν μέχρι και το βράδυ. Οι άνεμοι εξασθενημένοι νότιοι νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 1 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Back to top button