ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Ματαιώνεται το Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε μία άψογη διοργάνωση στους επισκέπτες του Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 5 Ιανουαρίου στην πόλη της Καστοριάς.

Παρακολουθώντας καθημερινά την κατάσταση γύρω από τον ιό COVID-19 και τη δυστοπία που έχει δημιουργήσει η όλη κατάσταση στην Ελλάδα έδειξαν ότι το φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 Ιανουαρίου 2022 έπρεπε να αναβληθεί.

Πέρσι τέτοιο καιρό σας δίναμε ραντεβού για τις 5 Ιανουαρίου 2022, κάναμε ότι μπορούσαμε για να διοργανώσουμε την εκδήλωση όπως την προγραμματίζαμε αλλά, οι καθημερινές ανακοινώσεις των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κορονοϊού και των μεταλλάξεων του μας υπαγορεύουν ότι, η ασφάλεια όλων μας (επισκεπτών, καλλιτεχνών, εθελοντών, συνεργατών) αποτελούν προτεραιότητά μας.

Οι διοργανωτές, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή του Φεστιβάλ ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, και τα media που προσφέρθηκαν για την προβολή και σας δίνουμε ραντεβού για τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

Back to top button