Καστοριά

Έχει ξεφύγει πια η κατάσταση… (της Σόνιας Ευθυμιάδου)

Από χτες στα δελτία ειδήσεων, της ΕΡΤ1 τουλάχιστον, συμβαίνει κάτι εντελώς απαράδεκτο, κατά τη γνώμη μου: παίζεται και ξαναπαίζεται το βίντεο με την κακοποίηση της γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της, η οποία μεταδιδόταν απευθείας από τα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης! Η ΕΡΤ επαίρεται μάλιστα πως το βίντεο είναι δική της αποκλειστικότητα! Ας είναι και μπράβο της! Είναι όμως για τον εισαγγελέα, όχι για να μεταδίδεται στα δελτία της σκορπώντας σε όλους μας φρίκη!
Όλα στον βωμό της τηλεθέασης, όλα χωρίς όρια, όλα αδιακρίτως! Αλήθεια, ΕΣΡ υπάρχει; Λειτουργεί;
Έχει ξεφύγει πια η κατάσταση, είναι ολοφάνερο: συνεχίζει να προβάλλεται το κατάπτυστο Bachelor, όπου 20 γυναίκες ξεκατινιάζονται, πιάνουν πάτο, για την πρόταση γάμου ενός γόη (εδώ η σιωπή των γυναικείων σωματείων είναι εκκωφαντική κι ανεξήγητη)!
Από την αρχή της πανδημίας δε και με το που εμφανίστηκε το εμβόλιο έχουμε αηδιάσει να βλέπουμε μια μεγάλη βελόνα να καρφώνεται σε μπράτσο, κουραστήκαμε να βλέπουμε μπράτσα να κατατρυπιούνται από τα εμβόλια που υποτίθεται πως παλεύουν να προωθήσουν! Αλήθεια, έτσι διαφημίζεται το εμβόλιο, προκαλώντας συναίσθημα αρνητικό και τον όποιο φόβο;
Τα κανάλια, ΟΛΑ, ας συνετιστούν επιτέλους κι ας συνειδητοποιήσουν πως διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, οπότε ας βρουν τον καλύτερο τρόπο για να έχουμε όλοι τα ωφέλιμα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε κι όχι την καλύτερη τηλεθέαση! Έλεος πια!
Από το Facebook της Σόνιας Ευθυμιάδου

Back to top button