ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλική ήττα της Καστοριάς από την Καληράχη (φωτο – βίντεο)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες η Καστοριά στο γήπεδο της, όπου ηττήθηκε από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης με σκορ 2-3.

Στο Α’ ημίχρονο η Καστοριά, επηρεασμένη από τις απουσίες της (Κοσμίδης, Μήνος, Μπλάντος, Χασάι), είχε παθητικό ρόλο και οι φιλοξενούμενοι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Έτσι στο 5΄ σέντρα σουτ από δεξιά  απέκρουσε ο Τζιάρας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (6΄) το κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 10΄ο τερματοφύλακάς των φιλοξενουμένων εξουδετέρωσε την σέντρα σου του Πήτα, ενώ στο 12΄ο Τζιάρας αποσόβησε τον κίνδυνο, από κόρνερ που εκτέλεσαν οι παίκτες του Αστέρα. Στο 23΄σε μια ανύποπτη φάση, από λάθος διώξιμο του Τζιάρα, ο Μπάλλας από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (0-1).

Στο 25΄δημιουργήιηκε μια φάση στην περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να απομακρύνουν άτσαλα τη μπάλα. Αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπόζιαρης, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο δίλεπτο 50΄και 51΄ο Πήτας στην πρώτη περίπτωση το σουτ του απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ, ενώ στην δεύτερη το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.  Στο 61΄η Καστοριά μείωσε το σκορ. Ο Ευαγγέλου σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαμτσάκης, κάνοντας το 1-2 (βίντεο).

Στο 70΄ο Λιάκος με σουτ, έξω από την περιοχή έκανε το 1-3. Στο 75΄ ο Λιάκος σούταρε αλλά ο Τζιάρας εξουδετέρωσε, μπλοκάροντας τη μπάλα. Στο 80΄, ωραίος συνδυασμός Τσαμτσάκη – Πασιόπουλου, η σέντρα του τελευταίου πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 81΄ο Τσαμτσάκης μπήκε από τα αριστερά, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε, γύρισε στον Κύρου, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με σουτ, έγραψε το τελικό σκορ 2-3.

Η σύνθεση της Καστοριάς:

Τζιάρας,  Κύρου,  Καραγιάννης (72΄Σαββόπουλος), Παναγιωτίδης, Τσικόπουλος Ηλ.,  Ευαγγέλου (72΄Κυζερίδης), Σίμος, Πήτας,  Τσικόπουλος Θ. (72΄Πασιόπουλος), Τζερεμές (60΄ Τσαμτσάκης), Τόσκος

 

Kastoria FC the official

 

Back to top button