Καστοριά

Επικοινωνία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με τον Γιάννη Κορεντσίδη: Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, είχε μετά από την επιστολή του Δήμου Καστοριάς ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», Ιορδάνης Χασαπόπουλος, αναφορικά με το ρεπορτάζ για τα Ραγκουτσάρια που προβλήθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στον Δήμαρχο, η εκπομπή δεν είχε κανένα λόγο ή πρόθεση να θίξει την πανέμορφη Καστοριά και τους ανθρώπους της, τους οποίους σέβεται και αγαπά, ενώ η αναφορά στα Ραγκουτσαρια έγινε εξαιτίας μιας ιστοσελίδας στο Facebook, όπου εμφανώς υπήρχε ένδειξη ότι πραγματοποιήθηκαν καρναβαλιστικές εκδηλώσεις, παρά τις απαγορεύσεις που υπαγορεύονται από τα μέτρα της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Η κακή διατύπωση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα οδήγησε την εκπομπή σε αυτή την αναφορά, όπως εξήγησε ο κ. Χασαπόπουλος, ο οποίος προσκάλεσε τον Δήμαρχο να φιλοξενηθεί τη Δευτέρα στις συχνότητες του Mega για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να λυθεί η όποια παρεξήγηση.

“Κοινωνία Ώρα MEGA”: “Κοιτάξτε τι έγινε χθες το βράδυ στην Καστοριά”! (βίντεο)

“Ραγκουτσάρια Καστοριάς”: Το επικό τρολάρισμα στο facebook με βίντεο από τα… παλιά! (βίντεο – δηλώσεις)

Κίμων Μηταλίδης για εκπομπή του MEGA: “Η εισήγηση μου είναι να κινηθούμε νομικά ως Δήμος, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της πόλης μας”

Διαμαρτυρία του Δήμου Καστοριάς προς το MEGA

 

 

Back to top button