Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παναγιώτης Βακόπουλος: “Οι θέσεις παραδίδονται, οι ευθύνες όμως παραμένουν”

Σήμερα παρέδωσα με συγκίνηση την τιμητική μου θέση σε έναν άξιο, έντιμο και έμπειρο συνάδελφο, τον Αλέξανδρο Καράτζιο, ο οποίος θα προεδρεύσει του Δημοτικού μας Συμβουλίου για το δεύτερο μισό της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας. Τον Αλέξανδρο συνοδεύουν τόσο η ψήφος μου, για την επικύρωση της εκλογής του στη θέση του Προέδρου, όσο και οι θερμότερες ευχές μου για μια γόνιμη θητεία, προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.
Με το τέλος της δίκης μου θητείας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο του Σώματος για την άριστη συνεργασία, αλλά και για την εκτίμηση και το σεβασμό που εισέπραξα για δυο συναπτά έτη.
Παραδίδω, έχοντας την πεποίθηση ότι, παρά τη δύσκολη για τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων εποχή, επιτελέσαμε το καθήκον μας προς τη Δημοκρατία στο ακέραιο, δίνοντας επαρκές βήμα σε κάθε φωνή με διάθεση να ακουστεί.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο, Πάνος Κεπαπτσόγλου, για την εμπιστοσύνη και όλα τα διδάγματα που μέχρι σήμερα έχω λάβει από εκείνον, κατά τη διάρκεια της καθημερινής μας συνεργασίας. Δε σταματούν εδώ.
Κραταιά μου αντίληψη για τις θέσεις ευθύνης ήταν πάντα πως οι θέσεις παραδίδονται, οι ευθύνες όμως παραμένουν.
Αύριο, Δευτέρα, συνεχίζουμε από εκεί που το έχουμε αφήσει, ενωμένοι.
Παναγιώτης Βακόπουλος

Back to top button