Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Νίκος Σαμαράς: Με ποια θεσμική ιδιότητα ζήτησε ο δήμαρχος μια μελέτη που αφορούσε τη Δυτική Μακεδονία; Ποιος την πλήρωσε;

Ο Νίκος Σαμαράς, ορθοπεδικός στο Μαμάτσειο μίλησε στο kozani tv για τη μελέτη Μαλούτα όπως την ονόμασε για το νέο περιφερειακό νοσοκομείο. Μάλιστα ανέφερε ότι επί Μητλιάγκα είχε γίνει πρόταση στο Δ.Σ. Κοζάνης για νέο νοσοκομείο στην πόλη και συγκεκριμένα στο Νιάημερο 200 κλινών για τις ανάγκες της περιοχής και εκείνο το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Τι είπε για το Μαμάτσειο
Συζητάμε για καινούρια κτίρια, έχουν μπει συνεργεία για καινούργια πτέρυγα στο Μαμάτσειο. Που υπάρχει χώρος, έχω απορία αν υπάρχει έστω ένα τμ κενό. Το Μαμάτσειο είναι μια ξεπερασμένη υποδομή 70-80χρονών που δεν περιποιεί τιμή σε μια χώρα της Ε.Ε.

Για την μελέτη
«Ήταν μια προχειροδουλειά. Με ποια θεσμική ιδιότητα ζήτησε ο δήμαρχος μια μελέτη που αφορούσε την Δυτική Μακεδονία; Συνεννοήθηκε με φορείς και δημάρχους για την ανάγκη αυτής της μελέτης για μια περιφερειακή υποδομή; Ποιος πλήρωσε αυτή την μελέτη; Μήπως να μπει και η έννοια της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος; Η ανάγκη για ένα σύγχρονο νοσοκομείο της περιοχής υπάρχει. Αυτό είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας και όχι του δημάρχου Κοζάνης.

Ι.Π.

prlogos.gr

Back to top button