Καστοριά

Τι “αποκάλυψε” παίκτης του Master Sef για τον Δημήτρη Διαμαντίδη! (βίντεο)

Πρεμιέρα χθες για τη νέα σαιζόν του δημοφιλούς μαγειρικού ριάλιτι “Master Sef” στο STAR. Ανάμεσα στους παίκτες που διεκδίκησαν την είσοδό του στο παιχνίδι ήταν και ο Δημήτρης Ταϊρίδης.
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι επαγγελματίας στον χώρο της γαστρονομίας, καθώς ήταν ιδιοκτήτης για πάνω από 20 χρόνια, του διάσημου εστιατορίου «Μπόμπαινα», στην Καισαριανή της Αθήνας. Αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο μαγαζί το 2016, λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Όπως ανέφερε ο παίκτης του Master Chef, όταν η «Μπόμπαινα» ήταν στις δόξες της, πολλοί διάσημοι ήταν θαμώνες της, για τα θαλασσινά στα οποία ήταν εξειδικευμένη.
“Δίναμε πάνω από 20 τόνους αστακό τον χρόνο! Είχαμε πελάτες όπως ο Κάρολος Παπούλιας, ο Κώστας Σημίτης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ζέλιγκο Ομπράντοβιτς και παίχτες του, Σπανούλης και Διαμαντίδης, ο οποίος μάλιστα δεν έτρωγε ποτέ ψάρια, και αναγκαζόμασταν πάντα γι’ αυτόν να κάνουμε μία μπριζόλα ή ένα φιλέτο!”
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ενθουσίασε τους κριτές με το λιγκουίνι με γαρίδες που μαγείρεψε και πέρασε στην επόμενη φάση, ελπίζοντας να κερδίσει το έπαθλο και να ξανανοίξει τη «Μπόμπαινα».

 

 

Back to top button