Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανακοίνωση της Ένωσης Εθελοντών Φροντιστών Αδέσποτων Καστοριάς και της Φιλοζωικής Ένωσης Άργους Ορεστικού

Δηλώνουμε με όλη την ευθύνη των λόγων μας τα εξής:

  1. Ο αγώνας που κάνουμε είναι ιερός και οι ψυχικές, σωματικές και οικονομικές μας δυνάμεις χρησιμοποιούνται καθημερινά με μοναδικό σκοπό το τέλος των κακοποίησεων και την επιβίωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε όλη την χώρα.
  2. Ο χρόνος που διαθέτουμε είναι πολύτιμος και δεν έχουμε ούτε την διάθεση ούτε τις δυνάμεις να ασχοληθούμε με τον κάθε τοξικό–ανεγκέφαλο- εξυπνάκια ο οποίος θέλει να γεμίσει την μίζερη ζωή του κάνοντας ανόητα σχόλια χωρίς ουσία.
  3. Δεν κρίναμε – επικρίναμε – κατακρίναμε ΠΟΤΕ κανέναν, δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κανέναν και με το πως λειτουργεί στον τομέα της φιλοζωίας.

Δεν είναι δουλειά μας και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο ασχολούμενοι με την βλακεία του καθενός που πιθανότατα του τελείωσαν τα χάπια του.

Από το να βρίσκονται μέσα στο Facebook προσπαθώντας να καταστρέψουν το έργο μας και σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μας καλά θα κάνουν να επισκεφθούν κάποιον ψυχίατρο-νευρολόγο.

  1. Δηλώνουμε πως….

Κακεντρεχή σχόλια χωρίς αποδείξεις θα αποθηκεύονται αμέσως και θα βρίσκονται άμεσα στην διάθεση των αρμόδιων Αρχών.

Στην αντίθετη περίπτωση που κάποιος έχει να μας καταλογίσει κάτι με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΆΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ.

  1. Προφίλ τα οποία κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και ζητούμε να μας δώσουν το όνομα τους αλλά δεν το κάνουν, θα μπλοκάρονται αμέσως…
  2. Μπορούμε να γίνουμε ανάγωγοι , είρωνες ακόμη και προσβλητικοί αλλά έχουμε επιλέξει να μην το κάνουμε πρώτα γιατί δεν το επιτρέπει η παιδεία μας και γιατί είμαστε της άποψης πως τον ανόητο δεν προσπαθείς να τον πείσεις. Ανόητος θα παραμείνει κι εσύ θα χάσεις τον χρόνο σου…
  3. Έχουμε αποδείξει πως το κακό θα το πολεμάμε πάντα με όπλο μας την δικαιοσύνη.

Άτομα ή φορείς που μας πηγαίνουν στα δικαστήρια με ασύστολα ψέματα και συκοφαντίες να έχουν πάντα στο βάθος του μυαλού τους πως το σύμπαν και η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλά, δεν είναι κουφά……!!!!!

Έτσι ακριβώς λοιπόν όσοι μας έχουν κατηγορήσει χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα, ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια και θα λογοδοτήσουν όπου απαιτείται…….

  1. Δεν χρειαζόμαστε τον οποιοδήποτε , δεν κάνουμε αγώνα για ένα like, κάνουμε υπερπροσπάθεια ώστε να σώσουμε έστω κι ένα ζώο και αυτή είναι η πληρωμή μας…

Χρειαζόμαστε δίπλα μας εσάς τους συνειδητοποιημένους είτε είστε δέκα, είτε δέκα χιλιάδες…

Αλλά μόνο εσάς…

Με εσάς στο πλευρό μας και μαζί με τον Δήμο Καστοριάς που βρίσκεται πάντα δίπλα μας θα δώσουμε τον αγώνα μας, με εσάς θα αλλάξουμε την μοίρα των ζώων.

Εσάς ευχαριστούμε… με εσάς συνεχίζουμε….

Το Δ. Σ της Φιλοζωικής Ένωσης Άργους Ορεστικού.

Το Δ. Σ της Ένωσης Εθελοντών Φροντιστών Αδέσποτων Καστοριάς.

Back to top button