Ελλάδα

Μήλος: Αεροσκάφος βρέθηκε σε… χωράφι κατά την προσγείωση! (βίντεο)

Παραλίγο ατύχημα σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μήλου. Αεροσκάφος της Olympic Air βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στα… χωράφια!
Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους το αεροσκάφος είχε ανώμαλη προσγείωση και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, που είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της αναχώρησης του πρώτου αεροσκάφους.
Τόσο στο αεροσκάφος που σημειώθηκε το ατύχημα όσο και στο πρώτο που βρισκόταν σε στάδιο πριν την απογείωση, έχουν βγει εκτός οι επιβάτες.

cyclades24.gr

Ανακοίνωση της AEGEAN σχετικά με την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο

“Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.

Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους”.

 

 

 

Back to top button