ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Καστοριάς

Και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς καθώς και του Εποπτικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Επίσης, με παράλληλη διαδικασία (ξεχωριστά ψηφοδέλτια και κάλπη) θα διεξαχθεί και η εκλογή των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς. Οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν θα συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάδειξης της νέας Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς που θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είτε ως συνδυασμός είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς με αποστολή στο e-mail της Ένωσης ([email protected]).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται η Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 22:00.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Σε κάθε περίπτωση και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της περιόδου θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

 

Back to top button