Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη αναγνώρισε και τον δεύτερο φερόμενο ως δράστη

Στην αναγνώριση και δεύτερου προσώπου φαίνεται να προχώρησε η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο. Η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη της στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα, υπήρξε και παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης της 24χρονης είναι ένα από τα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν “φως” στο τι έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε και έναν δεύτερο άντρα εκ των τριών που φέρεται ότι την οδήγησαν σε σουίτα, και όπως υποστηρίζει της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό της. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω και στέλνει το δικό της μήνυμα: “Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή. Εύχομαι να μην πάθει κανένα άλλο κορίτσι αυτό που συνέβη σε εμένα“.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναβάθμισε την έρευνα και για την καταγγελία βιασμού και για τις πληροφορίες για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε γυναίκες σε πορνεία.

Μάρτυρας κλειδί που πυροδότησε την εισαγγελική έρευνα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ ήταν η κατάθεση μιας νεαρής κοπέλας: “Μας είπε να πάμε σε συγκεκριμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν μπήκα είδα περίπου 13 άτομα. Από αυτά 5 – 6 ήταν άνδρες. Δεν ένιωσα άνετα και ήθελα να φύγω, επειδή οι περισσότερες κοπέλες έδειχναν ότι βρίσκονται εκεί υπο πληρωμή“.

Η 24χρονη, σύμφωνα με την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα. “Είναι ένα παιδί που έμεινε μόνο του στη ζωή. Ήταν εύκολη λεία για να πέσει στα δίχτυα της αράχνης και να υποστεί αυτό το κτηνώδες που υπέστει” τόνισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης.

Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη 24χρονη με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά, Κώστας Καντούρης

Επιμέλεια: Μαρία Μαγκλάρα

ertnews.gr

Back to top button