Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Η κατάθεση του 27χρονου κατηγορούμενου

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε τμήμα της κατάθεσης του 27χρονου, φερόμενου ως δράστη βιασμού της 24χρονης Γ.Μ., για όσα δραματικά συνέβησαν σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε μια ημέρα μετά την καταγγελία και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» φέρεται να έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές ότι η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της τον ακολούθησε με τη θέλησή της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του, η καταγγέλλουσα Γ.Μ. τον ακολούθησε στο δωμάτιο 602 του ξενοδοχείου και αρνείται την πράξη που τον βαρύνει:

“Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση πήγαμε στο 602. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Έχοντας την απόλυτη συναίνεσή της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης. Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω εξαναγκάσει καμία κοπέλα να συνευρεθεί μαζί μου και ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης ή ότι έπραξε κάτι παρά τη θέλησή της», αναφέρει στην κατάθεση του ο 27χρονος, τον οποίο η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε επίσης:

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη λύνει τη σιωπή της – Η πρώτη της συνέντευξη (video)

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα / ΕΡΤ

Back to top button