ΑθλητικάΚαστοριά

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Επιστροφή στην δράση για το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, το οποίο υποδέχεται αύριο Κυριακή 23/1 τη Δύναμη Κοζάνης στις 18:30.
Η ομάδα μας καλείται μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω εορτών και διακοπής πρωταθλήματος, να ξεκινήσει από εκεί που έμεινε τον Δεκέμβριο.
Η αρχή από αύριο, στην πρεμιέρα του δεύτερου Γύρου, η ομάδα μας υποδέχεται τη Δύναμη Κοζάνης, με μόνο στόχο να επιστρέψει στον δρόμο των καλών εμφανίσεων και στην όγδοη διαδοχική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη προπονήθηκαν κανονικά σε όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμοι για την επανέναρξη.
 Λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ από την Πολιτεία, δυστυχώς θα επιτραπεί η πρόσβαση σε μόλις 20 φιλάθλους, που αντιστοιχούν στο 10% της πληρότητας των κερκίδων του ΔΑΚ Μεσοποταμίας.
Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ με το απαραίτητο αποδεικτικό, ενώ οι ανήλικοι φίλοι μας μπορούν να μπουν με αρνητικό self test.
Ζητούμε την κατανόηση για τον μικρό αριθμό φιλάθλων που επιτρέπονται με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ και ανυπομονούμε το συντομότερο να μπορούμε να σας έχουμε ξανά όλους δίπλα μας.

Back to top button