ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προς τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Καραγιάννη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του Α.Π.Θ. κ. Καραγιάννη Γιώργο για την εκπόνηση της μελέτης στατικής επάρκειας των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του.
Ο κ. Καραγιάννης, σε απόλυτη συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο του Ν.Ο.Κ. κ. Μανούση Θέμη, το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. και την αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα έργο απίστευτης πολυπλοκότητας, ένα έργο χρονοβόρο, ένα έργο το οποίο εκκρεμούσε για πάνω από 60 χρόνια. Η εργασία του ήταν πολύμηνη και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό.
Η οικογένεια λοιπόν του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει σε μέγιστο βαθμό τον κ. Καραγιάννη, για την ανιδιοτελή του προσφορά στο ιστορικό σωματείο της πόλης, για τον απόλυτο επαγγελματισμό με τον οποίο αγκάλιασε το συγκεκριμένο έργο και την απίστευτη ποιότητα της μελέτης που εκπόνησε. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς εκτιμά απεριόριστα τη συμπαράσταση του κ. Καραγιάννη απέναντι στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Διοίκησή του, αυτό δηλαδή της τακτοποίησης του κτιριακού του προβλήματος, ευχαριστώντας τον θερμά για όλη του την προσφορά.
Ο κ. Καραγιάννης είναι πλέον κι επισήμως μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Back to top button