Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη με συλλόγους της ΠΕ Καστοριάς

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, μέλη του ΣυλλόγουΑπολλωνιαδιτών Καστοριάς, του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς και του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού.

Σκοπός των διαδοχικών συναντήσεων,  που έγιναν στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, ήταν να γνωριστούν από κοντά με την κ. Κοζατσάνη και να της εκφράσουν θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων της.

Παράλληλα, έθεσαν διάφορα θέματα που απασχολούν τα σωματεία τους, δεδομένου του περιορισμού των δραστηριοτήτων τους τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω covid-19 και ζήτησαν την στήριξη της περιφερειακής αρχής στον φετινό προγραμματισμό των δράσεών τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό πολιτιστικό έργο και των τριών συλλόγων της περιοχής, ενημέρωσε για την πρόθεση της Π.Ε. Καστοριάς να συμμετέχει στις δράσεις τους, εφόσον βέβαια αυτές επιτραπούν βάση των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή μας και της επικρατούσας επιδημιολογικής κατάστασης.

Η Αντιπεριφερειάρχης με την Πρόεδρο Νίνα Μπουρλή και μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης με τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού, Κωνσταντίνο Αδάμ

Η Αντιπεριφερειάρχης με την Πρόεδρο  Βασιλική Παπαμαντζάρη και μέλη του Συλλόγου Απολλωνιαδιτών Καστοριάς

Back to top button