«Βόμβα» Παράσχου

“Έφτασε η ώρα να πω και κάτι που δεν το είχα ξαναπεί μέχρι τώρα αλλά πρέπει να γίνει γνωστό”

Απίστευτη αποκάλυψη από τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για το παιχνίδι που έγινε το 2008 στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον ΟΦΗ να συντρίβει τον Παναθηναϊκό με 4-1. Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως ενώ είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά, μετά από εκείνο το παιχνίδι άλλαξαν όλα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως: “Έφτασε η ώρα να πω και κάτι που δεν το είχα ξαναπεί μέχρι τώρα αλλά πρέπει να γίνει γνωστό. Το 2008 είχα συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για να ανανεωθεί το συμβόλαιο μου όμως μεσολάβησε εκείνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα άλλαξε όλα. Αυτό το παιχνίδι και αυτή η νίκη ήταν ο λόγος που δεν έμεινα στον ΟΦΗ παρότι υπήρχε συμφωνία για να παραμείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά”.

Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε πως η αγάπη του με τον ΟΦΗ και η υποδοχή του κόσμου του κάθε φορά που έρχεται στο Ηράκλειο είναι κάτι μοναδικό για εκείνον: “Η αγάπη είναι αμοιβαία ανάμεσα σε μένα και τον κόσμο του ΟΦΗ, είναι το μοναδικό γήπεδο που όποτε έρχομαι το νιώθω σαν σπίτι μου. Το ζεστό χειροκρότημα με το οποίο με υποδέχεται ο κόσμος είναι κάτι που δεν το έχω ξεχάσει ποτέ μου. Παρότι έχουν έρθει αρνητικά αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια ως αντίπαλος του ΟΦΗ, ποτέ ο κόσμος δεν στράφηκε εναντίον μου, ποτέ δεν με αποδοκίμασε και πάντα με υποδέχεται με αγάπη”.

filathlos.gr