ΑθλητικάΚαστοριά

Διπλό μεταγραφικό μπαμ για την Καστοριά 1980 (φωτο)

Διπλό μεταγραφικό μπαμ είχαμε χθες στο παραπέντε της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για την ομάδα μας. Με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις, αποκτήθηκαν ο Χρήστος Γκέγκας από τον Α. Ο. Τσιλιβή και ο Πέτρος Σβίρος από την Κοζάνη. Και των δυο παικτών η αξία είναι εγνωσμένη κι αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμο “όπλο” στην “φαρέτρα” του Πέτρου Τσούκλη, τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο και για τους αγώνες μπαράζ.
Ο Χρήστος Γκέγκας (επάνω) επέστρεψε στα “πάτρια εδάφη”, αφού είναι παλιός γνώριμος τη ομάδας. Είναι γεννημένος στις 14/02/1997, έχει ύψος 1.85 m και βάρος 67 kgr κι αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Α. Ο. Τσιλιβή, ενώ έχει αγωνιστεί παλαιότερα και με τα χρώματα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας.
Ο Πέτρος Σβίρος έρχεται στην ομάδα μας από την Κοζάνη. Είναι γεννημένος στις 18/10/1997 κι έχει ύψος 1.75 m, βάρος 67 kgr κι αγωνίζεται σαν δεξιός αμυντικός και σαν αμυντικός χαφ. Ο Σβίρος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα Δικέφαλος Αετός Αγίας Παρασκευής Φλώρινας, ενώ στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των ομάδων ΠΑΣ Φλώρινας, Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα, Θύελλας Φιλώτα (Γ’ Εθνική), Μακεδονικού Σιάτιστας (Γ’ Εθνική), Μακεδονικού Φούφα (Γ΄ Εθνική), της ΑΕΠ Καραγιαννίων και τελευταία της Κοζάνης. 

Back to top button