ΑθλητικάΕλλάδα

Δεκάδες πολίτες αποτίουν φόρο τιμής στον 19χρονο Άλκη – Φιλικό Άρη-ΠΑΟΚ στη μνήμη του ζητά ο πατέρας (φωτογραφίες – βίντεο)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεκάδες πολίτες καταφθάνουν συνεχώς από το πρωί και αφήνουν λουλούδια και μηνύματα αποτίοντας φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε από αγνώστους στην περιοχή της Χαριλάου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ

Κόκκινα τριαντάφυλλα, κρήνη, μπλούζες από ομάδες, κεράκια και χαρτιά με συγκινητικά μηνύματα έχουν κατακλύσει τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας στην οδό Θεοδώρου Χατζή που άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο σημείο έφτασε επίσης και αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ προκειμένου να αφήσει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Σε δηλώσεις του ο Θανάσης Σγούρος, μέλος της αντιπροσωπείας, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του 19χρονου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η ομαδική βία και η δράση εγκληματικών ομάδων οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα στη Θεσσαλονίκη. Το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη, στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

—————————————————————————–

«Το μόνο που επιθυμεί ο πατέρας μετά από τον τραγικό χαμό του παιδιού του είναι να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ». Το μήνυμα αυτό μετέφερε φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας, μετά την κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη, στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στη Βέροια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

Τα χρήματα από τον αγώνα σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας είναι να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας».

 thesstoday.gr

 

 

 

 

Back to top button