Κοπανάκια κοτόπουλου ψημένα σε αρωματικό γιαούρτι (ταντούρι) από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
- 12 κοπανάκια κοτόπουλου
- 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο
- 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
- 40 γρ. τζίντζερ, τριμμένο
- μείγμα ταντούρι (1/4 κτγ κανέλλα, 1/2 κτγ πάπρικα γλυκιά, 1/2 κτγ κύμινο, 1/8 κτγ γαρύφαλλο)
- αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός ή κόλιανδρος
- 1 μοσχολέμονο (lime)
Οδηγίες και tips στο kitchenvillage.gr