ΑθλητικάΚαστοριά

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας: Αγώνας εντός με την Αναγέννηση Σερβίων – Ευχαριστίες στον δήμαρχο

Με μόνο στόχο την 9η διαδοχική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας υποδέχεται την Αναγέννηση Σερβίων στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, αύριο Σάββατο (5/2) στις 19:00.
Η ομάδα του κόουτς Τζιλίνη μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της πλέον, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (19:00).
Απέναντι της , μια ομάδα με πολύ αξιόλογη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, που μπορεί να προκαλέσει σε κάθε αναμέτρηση προβλήματα στους αντιπάλους της.
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας προσηλωμένος στον στόχο και το πλάνο του προπονητή, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.
Λόγω των μέτρων της Πολιτείας κατά του covid 19, στις κερκίδες αύριο θα επιτραπεί 10% πληρότητα (20 φίλαθλοι).
Υποχρεωτική η παρουσία με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.) και απαραίτητη η χρήση μάσκας.
Αντίπαλος: Αναγέννηση Σερβίων
Τοποθεσία: ΔΑΚ Μεσοποταμίας
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου
Ώρα: 19:00
Διαιτητές: κύριοι Λύγουρας και Μαρινέλης
Καλή επιτυχία
————————————————————–
Ευχαριστήριο
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Καστοριάς, κ. Κορεντσίδη και την δημοτική αρχή για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση θεμάτων που αφορούν το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσοποταμίας.
Ευχόμαστε στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς.
Εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας / Καστοριάς,
Ο Πρόεδρος,
Ψωμιάδης Λάζαρος
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Back to top button