ΕλλάδαΚαστοριά

ΜέΡΑ25: Στη χώρα με την «καταπληκτική ποιότητα ζωής» ο Μητσοτάκης απολύει και ξεσπιτώνει εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

“Θύματα” του “επίγειου αυτού παραδείσου” όπως θέλει να μας τον παρουσιάζει με περίσσιο θράσος η Μητσοτάκης Α.Ε.

Η Κυβέρνηση όταν έφερε την ντροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ, διαβεβαίωνε τους πάντες ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να “εξυγιανθεί” η εταιρεία ώστε υποτίθεται να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Σήμερα τελικά η περιβόητη εξυγίανση επιβεβαιώνει ότι ο φερόμενος ως “επενδυτής” θα παραλάβει την κερδοφόρα επιχείρηση, απαλλαγμένη από τα “βαρίδια” των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα απολυθούν όπως ενημερώθηκαν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Πάνω από 1000 εργαζόμενοι δηλαδή χάνουν τη δουλειά τους και η Κυβέρνηση μιλάει για δημιουργία θέσεων εργασίας και επενδύσεις στη χώρα!

Οι εργαζόμενοι όμως, δεν χάνουν μόνο τη δουλειά τους, αλλά έχει φροντίσει η αχαρακτήριστη Μητσοτάκης Α.Ε. να χάσουν και τα σπίτια τους. Στέλνει δηλαδή ο Πρωθυπουργός της χώρας με την καταπληκτική ποιότητας ζωής όπως μας είπε χθες, όπου είναι μονόδρομος η επιστροφή για τους νέους που έχουν φύγει στο εξωτερικό, χίλιους και πλέον εργαζομένους στην ανεργία, μιλώντας τους για κοινωφελή προγράμματα και άλλες τέτοιες αστειότητες, τη στιγμή που τους ξεσπιτώνει κιόλας!

Τόσος κυνισμός, τόση απανθρωπιά, τόση ξεδιαντροπιά από την Κυβέρνηση.

Από την ίδια Κυβέρνηση που προωθεί και το γενικότερο ξεσπίτωμα του ελληνικού λαού με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και των μικρομάγαζων, ενώ ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει και τη νέα λιτότητα που χτυπάει μέσω της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού.

Ποια είναι όμως η απάντηση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης του σε όλα αυτά: Είστε μίζεροι, σταματήστε να γκρινιάζετε, ζούμε στην χώρα με την καταπληκτική ποιότητα ζωής όπου η επιστροφή είναι μονόδρομος για τους νέους που εγκατέλειψαν τη χώρα.

Όταν πάψει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να πλανάται στο “Μήτσο-verse”, η προσγείωση θα είναι απότομη και θα φροντίσει ο κόσμος γι’ αυτό, μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και όλα τα υπόλοιπα “θύματα” του “επίγειου αυτού παραδείσου” όπως θέλει να μας τον παρουσιάζει κιόλας με περίσσιο θράσος η Μητσοτάκης Α.Ε..

Back to top button