Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ποιος έφερε το φυσικό αέριο στην Καστοριά, ο Καρυπίδης ή ο Κασαπίδης; (βίντεο)

 

“Φυσικό αέριο στην Καστοριά…. όταν οι “απλά υποσχέσεις” των προηγουμένων, με αγώνα και συστηματικότητα “γίνονται πράξη” από την σημερινή Περιφερειακή Αρχή!”, αυτό έγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος στο Facebook, με αφορμή τα εγκαίνια της της έναρξης των εργασιών φυσικού αερίου την προσεχή Πέμπτη.

Την ανάρτηση σχολίασε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς με έδρα το Άργος Ορεστικό, Πλάτων Μορφίδης Το φυσικό αέριο στην Καστοριά ΕΙΝΑΙ έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής όσο και αν προσπαθεί να το οικειοποιηθεί η τωρινή. Η υλοποίηση του ήταν φυσική συνέχεια όποιας αρχής θα αναλάμβανε .Φυσικά και εδώ υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά σας… Κανένα νέο έργο Μάκη και όχι εγκαίνια στα έργα των παλιών…

Η απάντηση του Θωμά Μάνου “Φίλε μου Πλάτων πολλές φορές η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Προς απάντηση όλων όσων λες καλό είναι να παρακολουθήσεις την απάντηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΔΑ στο περιφερειακό συμβούλιο αν υπήρχε κάτι για αυτό το έργο από πλευράς της προηγούμενης περιφερειακής αρχής . Αν το παρακολουθήσεις θα δεις ότι ούτε χρηματοδότηση, ούτε χρονοδιάγραμμα, ούτε άδεια απομάστευσης από τον ΤΑΠ υπήρχαν. Το μόνο που υπήρχε ήταν η φιέστα στο Δημαρχείο Καστοριάς που έγινε παρουσία του τότε υπουργού κυρίου Σταθάκη και η εξαγγελία ότι το 2019 η Καστοριά θα έχει φυσικό αέριο.Σε παραπέμπω στα τηλεοπτικά αποσπάσματα που επιβαιβεωνουν ότι υποστηρίζω.

Πλάτων Μορφίδης:Φίλε μου Θωμά και συναγωνιστή, το περί ημιμάθειας το παραβλέπω…….ΚΑΙ χρηματοδότηση υπήρχε ΚΑΙ χρονοδιάγραμμα ΚΑΙ αδειοδότηση! Το μόνο που έμενε ήταν η δημοπράτηση η οποία μάλιστα έπρεπε να είχε γίνει μέχρι το τέλος του 2019! Δυστυχώς το μόνο που πρόσφερε η νυν περιφερειακή αρχή είναι καθυστέρηση! Προς επιβεβαίωση ακολουθεί βίντεο της Βουλής με ξεβράκωμα του Υφυπουργού ΝΔ Γεράσιμου Θωμά που ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΝΕΙ όσα λέω. ΕΠΙΜΕΝΩ εγκαινιάζετε έργα άλλης περιφερειακής αρχής και άλλης κυβέρνησης ! Φυσικά και τα έργα έχουν συνέχεια και αυτό κάνετε συνεχίζεται ένα δρομολογημένο έργο. Ο πολιτικός πολιτισμός δεν βλάπτει και η αναγνώριση των έργων των άλλων !

Θωμάς Μάνος: Φίλε μου και συναγωνιστή Πλάτων προς απάντηση όλων όσων ισχυρίζεται σε προσκαλώ την ερχόμενη Πέμπτη στην αίθουσα του ξενοδοχείου που αναφέρει η πρόσκληση για να ενημερωθείς δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΑ ο οποίος θα κάνει μια αναλυτική αναφορά στην διαδρομή του έργου και εκεί θα καταλάβεις το τι βρήκε η Περιφερειακή αρχή Κασαπίδη και το τι έπραξε για να φτάσουμε στα εγκαίνια αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή μας. 

 

 

 

 

Back to top button