Καστοριά

Αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στη Μαίη Εμμανουηλίδου – Τι αποκάλυψε η στενή της φίλη (βίντεο)

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι μια από τις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα των Μαχητών του Survivor. Η 24χρονη από την Καστοριά, ακούει στο χαϊδευτικό «Μαίη» και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Μένει στη Θεσσαλονίκη, όπου και είναι προπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ενώ κατέχει τεχνικό ρεκόρ στην κατηγορία ελαφρών βαρών στην ατομική κωπηλασία.

Η καλή της φίλη Φωτεινή Ραγκάτση μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, για τον χαρακτήρα της αλλά και για το πώς βλέπει τη σχέση της Μαίη με τον Γιάννη Τσολάκη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από πλευράς της Θωμαΐδος, της Μαίης όπως τη λέμε εμείς τουλάχιστον…» απάντησε στο ερώτημα εάν αισθάνεται να υπάρχει ένα φλέρτ στον αέρα μεταξύ της φίλης της και του Γιάννη Τσολάκη. Αποκάλυψε πάντως ότι η Μέι δεν έχει σύντροφο να την περιμένει στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα δεν θα ήταν κατακριτέο εάν προέκυπτε κάτι.

Πιστεύει ακόμη ότι δεν υπάρχει καμία ανταγωνιστικότητα και κόντρα μεταξύ της Θωμαΐδος και της Σοφιάννας και πως η σχέση τους είναι παρεξηγημένη.

Η Φωτεινή είπε ότι η Μαίη είναι ήρεμη δύναμη, πολύ δυναμική αλλά και πολύ πειθαρχημένη γυναίκα, που μπήκε στο Survivor για να ζήσει την εμπειρία αλλά και για το μεγάλο έπαθλο.

 skai.gr

Back to top button