Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου: «Έρχονται στην Καστοριά να ανακοινώσουν έργα του ΣΥΡΙΖΑ που απλά καθυστέρησαν 2,5 χρόνια» (έγγραφα)

Οι πολίτες της Καστοριάς παρακολουθούν ένα ακόμη επεισόδιο των “πολιτικών απατεώνων” της ΝΔ, αυτή τη φορά για το φυσικό αέριο.

Έρχονται στην Καστοριά για να επιβεβαιώσουν πως καθυστέρησαν εδώ και 2,5 χρόνια την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου σε περιοχές της ΠΕ Καστοριάς συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς συμπιεσμένου αερίου στα Γρεβενά.
Απόδειξη πως δεν έχουν αλλάξει
τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Καστοριάς
ούτε στο δίκτυο,
ούτε στη χρηματοδότηση,
ούτε στα σημεία διασύνδεσης του TAP με το ελληνικό δίκτυο στην Ποριά και στον Περδίκκα.
Το μόνο που έκαναν είναι να καθυστερήσουν το έργο στην ΠΕ Καστοριάς 2,5 ολόκληρα χρόνια για να προσθέσουν και τις περιοχές της Κοζάνης που μένουν χωρίς τηλεθέρμανση από τα γονατογραφήματα του κ. Μητσοτάκη για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Όσο κι αν προσπαθούν οι κομματικοί εγκάθετοι της ΝΔ στην Καστοριά να το παρουσιάσουν ως δικό τους έργο, οι πολίτες γνωρίζουν πλέον την υποκρισία τους. Γνωρίζουν πως ο ΤAP ήταν μόνο αγωγός διέλευσης από την Δυτική Μακεδονία και η αλλαγή για να πάρουμε φυσικό αέριο έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση και την προηγούμενη περιφερειακή αρχή το 2016 και αμέσως μετά και με τη συμβολή των τοπικών Δήμων έγιναν οι μελέτες με χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Ο μόνος αγώνας των “αγωνιστών” των γλυκών νερών είναι ο αγώνας της προπαγάνδας και του πολιτικού θράσους με τα οποία επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες.
Παραθέτω τα αρχεία που αποδεικνύουν πως το μόνο που κάνουν είναι να σφετερίζονται έργα άλλων, καθυστερώντας την υλοποίησή τους και κοροϊδεύοντας τον κόσμο.
Υ.Γ. Ελπίζω αυτή την φορά να ξεκινήσει άμεσα το έργο και να μην είναι σαν τις άλλες υποσχέσεις της ΝΔ που πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή, όπως συμβαίνει με την αποζημίωση στους φασολοπαραγωγούς, που η ΝΔ και τα στελέχη της εμπαίζουν από μήνα σε μήνα, για να κερδίσουν πολιτικό χρόνο, εδώ και 2,5 χρόνια.
Ολυμπία Τελιγιορίδου

Back to top button