Ελλάδα

Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η streaming πλατφόρμα της Disney έρχεται και στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.

Όσοι ανυπομονούσαν το πότε θα έρθει Disney+ και στην Ελλάδα για να δουν ολόκληρο τον κλασσικό κατάλογο της Disney, τις ταινίες και τις σειρές της Marvel αλλά και να ταξιδεύουν όποτε μπορούν σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, σειρές και ταινίες της Fox και του Hulu, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τότε σας έχουμε κάποια ευχάριστα νέα.

Η Disney ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της streaming πλατφόρμας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές αυτό το καλοκαίρι, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Μέχρι στιγμής το κόστος συνδρομής και η ακριβής ημερομηνία έναρξης στην χώρα μας παραμένουν άγνωστα.

Η πλατφόρμα έκανε την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ στις 19 Νοεμβρίου του 2019 μπαίνοντας δυναμικά στο μέτωπο του streaming wars και αλλάζοντας έτσι το τοπίο της οικιακής διασκέδασης. Από τότε κατάφερε να κερδίσει πάνω από 118 εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας μεγάλες streaming πλατφόρμες, όπως το Netflix, να χάσουν το όποιο μονοπώλιο είχαν ως τότε.

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Η direct-to-consumer streaming υπηρεσία Disney+ από τη The Walt Disney Company, αποτελεί μέρος της Disney Media & Entertainment Distribution. Η υπηρεσία προσφέρει streaming χωρίς διαφημίσεις, μαζί με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους. Με αποκλειστική πρόσβαση στη μακρόχρονη ιστορία της Disney και την ασύγκριτη κινηματογραφική και τηλεοπτική ψυχαγωγία, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios, ενώ προσφέρει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures μεταξύ άλλων.

flix.gr

Back to top button