Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη σειρά “Άγιος Παΐσιος” και την ποδηλατάδα στη γυρολιμνιά! (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την νέα σειρά του MEGA, στην οποία θα συμμετάσχει, με τίτλο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, το θέατρο, τα παιδιά του και τη συμμετοχή του στη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

«Η επιτυχία ξεκινάει από την επικοινωνία με τον συνεργάτη σου στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα “χνώτα” σας», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε ένιωσε να «πατάει στα πόδια του», είπε πως η τρίτη δουλειά του στο θέατρο, η παράσταση «Επίγονοι», τον έκανε να νιώσει σιγουριά και αυτό οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό και στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Τερζόπουλο.

«Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά», είπε χαρακτηριστικά. “Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, οι συνεργάτες και η δουλειά», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός πρέπει να κρατά κάποιες ανασφάλειες και ευαισθησίες του.

https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/97/97a8ff32d3534c508bbbd790b1f55a1f.jpg?v=1&maxwidth=650&

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30 στο MEGA, μίλησε για τη σχέση του με την πίστη και δήλωσε πως αυτή ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό σου.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, να κάνουν μέσω της αγάπης τα καλά πράγματα και όχι, απαραίτητα, τα σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» υποδύεται έναν βοσκό, τον Θόδωρο, που πρέπει να φύγει από τα Φάρασα, αλλά εκείνος δεν θέλει να αποχωριστεί τα πρόβατά του. Είναι ένας μοναχικός άνθρωπος. Είναι από εκείνους που ζουν στα βουνά. «Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι και όταν κάνω ταξίδια μού αρέσει να τους πετυχαίνω πάνω στα βουνά και να συζητάω μαζί τους» δήλωσε.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς οι συντελεστές ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, στην Κόνιτσα και στην Καστοριά. «Πήρα το ποδήλατο του Δημήτρη Ξανθόπουλου [σ.σ. υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη], γύρισα όλη τη λίμνη της Καστοριάς μετά το γύρισμα και έφτασα στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ», είπε.
Ολοκληρώνοντας, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε πως η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, που αποτελούν το σημείο αναφοράς που τον ηρεμεί.

protothema.gr