ΑθλητικάΚαστοριά

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους μικρούς αθλητές του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στη χθεσινή προπόνηση

Μια όμορφη έκπληξη περιείχε η χθεσινή προπόνηση για τα τμήματα υποδομών της Μεσοποταμίας.
Ο ταλαντούχος Καστοριανός center, Κωνσταντίνος Κάδρας, βρέθηκε στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να παίξει με τους μικρούς αθλητές, σε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή προπόνηση.
Οι μικροί αθλητές δεν έκρυψαν την χαρά και τον θαυμασμό τους για τον Καστοριανό σέντερ, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει σε μεγάλες κατηγορίες. Ο Κωνσταντίνος απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και τους μοίρασε τις εμπειρίες του και τις συμβουλές τους, ενώ λίγο αργότερα μπήκε στο παρκέ μαζί τους και χάρηκαν όλοι μαζί το παιχνίδι.
Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κάδρα…
Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος το 2001 και έχει ύψος 2,05μ. Ξεκίνησε από τις υποδομές του ΑΣ Καστοριάς, μέχρι να έρθει η μεταγραφή του το 2015 για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στην Αθήνα. Έκτοτε, παρέμεινε στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου, στο οποίο ανδρώθηκε και αγωνίστηκε και σε παιχνίδια της Basket League. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε την άνοδο από την Α2 Ανδρών με τον Ολυμπιακό. Φέτος, αν και ξεκίνησε την σεζόν στην Ελευθερούπολη, πριν λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή για τους Ικάρους Τρικάλων και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα…
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή προπόνηση
 

Back to top button